OLLI LINDHOLMILTA JA SUSANNA HIETALALTA "NUKKU-MATTI JA HERRA KUU" -TUUTULAULULEVY

Yö-yhtyeen 30-vuotisjuhlakiertueen jälkeen bändin nokkamies Olli Lindholm ei ole jäänyt laakereilleen lepäämään vaan tehnyt Club For Five -kokoonpanosta ja soolourastaan tunnetun Susanna Hietalan kanssa "Nukku-Matti ja Herra Kuu" -levyn, joka on suunnattu rauhoittumismusiikiksi niin lapsille kuin vanhemmillekin.
Albumi sisältää Kassu Halosen säveltämiä ja Vexi Salmen sanoittamia kappaleita. Yksi kappaleista on Lindholmin sävellys. Kaikki laulut ovat ennen julkaisemattomia ja tehty jo vuonna 1998. "Nukku-Matti ja Herra Kuu" -levy löytyy kaupoista 18.4.12.

Tekstit löytyivät Vexi Salmen pöytälaatikosta joulusiivouksen yhteydessä 2010. Kuoressa luki "tuutulaulut" ja Salmi otti yhteyttä Olli Lindholmiin kysyäkseen tämän halukkuutta käydä laulut läpi pianisti Mikko Kangasjärven kanssa. Parivaljakko tutustui biiseihin keväällä 2011.

Ollilla oli mielessä duettolevy ja pariksi valikoitui Susanna Hietala, jonka huikeaan ääneen ja persoonaan Lindholm oli kiinnittänyt huomiota eräällä hyväntekeväisyyskeikalla.

Orkesterin levylle on valinnut Mikko Kangasjärvi pohjaten Ollin toiveeseen saada luomulta kuulostava ja kauniisti soiva pieni kokoonpano.

"Levy on minusta kaunis ja tekstit parasta Salmea. Kyseessä on herkkä levy, joka sopii niin aikuisen kuin lapsenkin hetkeen ennen nukkumaanmenoa", kommentoi Olli.

Katso video: http://www.youtube.com/watch?v=IRz3FhRvfBc

Kuuntele biisinäytteet ja katso lisätietoa levystä: www.nukkumattijaherrakuu.fiOLLI LINDHOLMILTA JA SUSANNA HIETALALTA

GoogleYahoo! E-mail this to a friend

<<< Takaisin uutisiin